200 Kč


Tady končí legrace. Nebo začíná? Kup voucher a pozvi kolegy či partu přátel na hod sekerou!




Chcete si s kolegy nebo přáteli užít netradiční zábavu, u které se pobavíte a skvěle odreagujete od každodenní rutiny? Vyzvěte kolegy na hod sekerou! Přímo v centru Olomouce vyzkoušíte svoji mušku nejen při hodu sekerkou, ale třeba i nožů či hvězdic.

Tak trochu jinou zábavu, které přijdete rychle na chuť, si můžete vyzkoušet v olomouckém Bulzajz. Kdo trefá "býčí oko", tedy střed dřevěného terče? A čím? Rozdejte si to s kamarády, kolegy nebo rodinou a otestujte, kdo má nejpevnější ruku a nejbystřejší mušku. 

Zvolit si můžete z nejrůznějších druhů seker, nožů i třeba hvězdic. A přinést si můžete dokonce i výbavu vlastní. 

"Většinou návštěvníci volí takové ty klasické, které naleznete po kůlnách. Existují evropská pravidla hry, kterými se snažíme držet, že sekera musí mít váhu minimálně půl kila, ostří čepele maximálně dvanáct centimetrů. Jinak je jedno, co hráči za sekeru mají. Někdo si třeba přinese tomahawk, nakoupený v armyshopu," uvedl v rozhovoru pro City.cz provozovatel této netradiční zábavy v Olomouci Vlastimil Efraim. 

Objednat si můžete buď voucher v hodnotě 200,. Kč pro jednu osobu, nebo rovnou voucher pro 4 osoby a k tomu 1 osobu zdarma. Po objednání Vám přijde e-mailem odkaz na platbu, kterou můžete uhradit jednoduše pomocí QR kódu. Po úhradě pak můžete očekávat voucher, který Vám přijde přímo do e-mailu. Nemusíte jej tisknout - stačí poukaz předložit v mobilu. 


Extrémní zábava v podobě házení seker a všeho možného na terč. K tomu pseudobar s pivními speciály celé republiky.

 Benefit: Každá 10. hra hod sekerou Bulzajz se Citykartou zdarma.

724 842 711



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: