150 Kč


Neházejte flintu do žita. Zarezervujte si termín a vyzvěte přátele na hod sekerou!




Extrémní zábava v podobě házení seker a všeho možného na terč. K tomu pseudobar s pivními speciály celé republiky vás čeká v centru turistické perly Hané, Olomouce.

"Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem, anebo sekerou," zpívá známá česká skupina v jednom ze svých hitů. Kabáty odložte, rukávy si vyhrňte! Se sekerou si ale nejen v pánském kolektivu můžete užít i spoustu zábavy.

„Netradiční zábava, skvěle jsme se pobavili a zasoutěžili jak mezi sebou, tak se samotnými nástroji. Brzy to musíme zopakovat," ohodnotil návštěvník Jiří svou návštěvu na jednom ze slevových portálů. 

A jak vlastně název Bulzajz vznikl? "Je to slovní přesmyčka z angličtiny, pocházející ze slova bulls eye, v překladu býči oko, jak se říká označení středu terče," prozradil zakladatel této netradiční zábavy v Olomouci Vlastimil Efraim v rozhovoru pro City.cz (ten si celý můžete přečíst zde). 

Vyzvěte i vy přátele k turnaji v hodu sekerou, zábavy, která získala v USA a Kanadě velkou oblibu a poměřte síly a přesnost svojí mušky. Rezervovat si termín můžete přímo zde

Právě jako v baru někde na americkém Divokém západě či Kanadě si možná budete připadat víc, než v historické metropoli Moravy Olomouci. 

A k neobvyklému sportu si můžete vychutnat i vychlazené lahvové pivo ze sbírky místních malých pivovarů. Tak co, kdo trefí "bulls eye"? 


Extrémní zábava v podobě házení seker a všeho možného na terč. K tomu pseudobar s pivními speciály celé republiky.

 Benefit: Každá 10. hra hod sekerou Bulzajz se Citykartou zdarma.

724 842 711



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: