VIDEO: Řidič nedal blinkr a vjel jinému do cesty. Ten skončil v obrubníku



 26. 04. 2017

Blinkr mu zřejmě nic neříká. Nebezpečný šofér vjel v Olomouci do cesty jinému řidiči. Ten s úmyslem zabránit strážce vyjel mimo silnici a narazil do obrubníku. Údajný viník nehody jel dál a hledá ho policie.

Policisté hledají svědky nehody z neděle 23. dubna v půl desáté večer v Tovární ulici v Olomouci ve směru jízdy k Lipenské ulici.

„Dosud nezjištěný řidič stříbrného auta Citroën Berlingo neznámé registrační značky, který u zastávky hlavního autobusového nádraží přejížděl z levého jízdního pruhu do pravého bez blinkru, měl ohrozit řidiče Mitsubishi, který jel v pravém pruhu,“ popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Šofér Mitsubishi se chtěl vyhnout srážce aut, tak strhl volant vpravo a vyjel ze silnice. Tam však narazil do betonového obrubníku. Střetu s vozem se však vyhnul a nikdo se ani nezranil.

Řidiče Citroenu úhybný manévr „kolegy“ nezastavil a prostě pokračoval v cestě dál ve směru v Rolsberské ulici.

„Jeho jednání zachytila kamera autobusu, který stál v autobusové zastávce před místem nehody. Ze záznamu však nelze rozpoznat registrační značku uvedeného vozu,“ ujasnila mluvčí.

Policisté nyní žádají o pomoc svědky, kteří by nehodou mohli pomoci objasnit, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc.


Autor: Vendula Šťávová



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: