FOTO: Třiadvacetiletý šofér traktoru dostal smyk a vyklopil třistakilové balíky slámy



 12. 09. 2017

Traktor vezoucí balíky slámy neudržel na silnici třiadvacetiletý mladík, který se zemědělským strojem dostal smyk. Následkem toho traktor sjel ze silnice a přívěs s balíky se převrátil. Pád jednoho z nich si vyžádal zranění 58letého muže.

Třiadvacetiletý řidič traktoru měl namířeno v pondělí po jedné hodině odpoledne po silnici druhé třídy od Mladče na Červenou Lhotu, když nedakelo Bílé Lhoty dostat v levotočivé zatáčce smyk. 

Traktor značky Deutz sjel ze silnice, poškodil svodidla a dopravní značky a valník s balíky se překlopil ze srázu.

"Jeden z balíků o hmotnosti zhruba 300 kilogramů spadl na uložené dřevo,  které zde chystal 58 letý muž na pořezání. Dřevo pádem balíku popadalo na muže," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

Starší muž utrpěl zranění. "Alkohol byl jak u třiadvacetiletého řidiče traktoru, tak i u osmapadesátiletého muže vyloučen orientačními dechovými zkouškami," dodala mluvčí policie.

Předběžně byla celková škoda vyčíslena na 31 tisíc korun. "Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou v šetření," dodala Urbánková.  


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: