Opilý muž se spletl a snažil se odemknout sousedův byt. Ten zavolal strážníky




Snaha odemknout byt přišla vniveč opilého muže, spleti si totiž patro, ve kterém bydlí. Když se snažil byt odemknout, přivolal na opilce soused strážníky.

Štrachání klíčů a snaha odemknout byt probudila po čtvrté hodině ranní jednašedesátiletého muže. A když šramot za jeho dveřmi do bytu neustával, přivolal muž do domu na náměstí Národních hrdinů strážníky.

"Hlídka v domě kontaktovala podnapilého muže, který jí sdělil, že zde má ve druhém patře pronajatý byt. Vzhledem ke své opilosti si však spletl byt i patro," uvedl mluvčí olomoucké městské policie Petr Čunderle.

Celá situace se tak rychle vysvětlila. "Alkoholem posilněný muž tak poté mohl ve správném bytě ulehnout do postele," dodal ke kurioznímu případu mluvčí strážníků.

Nedávno se přitom v Olomouci odehrál podobný případ, kdy se do bytu svého expřítele dobývala opilá šestatřicetiletá žena.  Spletla si však patro (více o tom jsme psali zde).


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: