Čarodějnický víkend představí nejlepší florbalistky Evropy i dětské divadlo



 28. 04. 2017

Na palubovce Univerzity Palackého se uskuteční již osmnáctá série Euro Floorball Tour, která přivítá nejlepší florbalistky Evropy. České hráčky se o cenné kovy poperou s Finkami, Švédkami a Švýcarkami.

V pátek 28. dubna startuje florbalový svátek, kde se české reprezentantky utkají s nejlepšími týmy Evropy. Svůj první zápas odehrají české hráčky s výběrem Švýcarska (více o turnaji zde).

Od pátku 28. dubna do soboty mohou návštěvníci Horního a Dolního náměstí ochutnat olomouckou speicalitu – tvarůžky. Voňavé sýry mohou zájemci zapít pivem z minipivovarů. Na hosty festivalu čeká i speciální doprovodný program (více o festivalu zde).

V sobotu si v zábavním centru Krokodýlek, mohou ti nejmenší zahrát hry nebo projít stezkou odvahy a přes noc si mohou ustlat na atrakcích a přečkat do druhého dne (více o akci zde).

V neděli 30. dubna se v divadle na Šantovce uskuteční představení Ježibaby a ženichové. Děti a jejich rodiče se dozví jak si mohou čarodějnice vyčarovat svého ženicha. V hlavní roli se představí herečka Bára Seidlová (více informací o představení zde).

V neděli nemůže chybět pálení čarodějnic a v pondělí na první máj se oslavuje lásky čas. Při této příležitosti se na Korunní pevnůstce Olomouc koná akce plná hudebního a zábavného programu jak pro děti, tak pro jejich rodiče. (více o akci jsme psali zde).

Více akcí najdete na www.olomouc.city.cz/akce

Pokud sami pořádáte v Olomouci zajímavou akci, dejte o ní zdarma vědět! Více na www.olomouc.city.cz/akce


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: