Sigma remizovala s Baníkem 0:0 a slaví postup do první ligy




Ani nerozhodný zápas s ostravským Baníkem nepřekazil Sigmě oslavy postupu a prvenství v celé druhé lize. Po roce se tak Sigma vrací mezi elitu. Baník musí o svůj návrat stále bojovat.

Ani nerozhodný zápas s ostravským Baníkem nepřekazil Sigmě oslavy postupu a výhry celé druhé ligy.

Baníkovce na olomoucký domácí stadion přijelo podpořit víc než mnoho fanoušků. Viděli i první šanci Sigmy, ta šla ale těsně vedle pravé tyče.

Jásali, když Dyjan Carlos de Azevedo propálil Miloše Buchtu. Hostující hráč stál ale v ofsajdovém postavení. Tentýž hráč Baníku mohl být jeho hrdinou. Těsně minul domácí rožek.

I v druhém poločase měl Baník blízko k brance. Osamocený Alexander Jakubov trefil pouze tyč. Jakub Plšek mohl dát rozhodující branku. Hlavičku mu brankář Petr Vašek vychytal.

Sigma remizovala s Baníkem 0:0 a na domácím hřišti před domácím publikem slavila zasloužený postup do první ligy. A zároveň i "titul" v té druhé.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: