Čtrnáctiletá dívka z Grygova utekla z domu, ve stejný den se vrátila



 12. 06. 2017

/AKTUALIZOVÁNO 21:32/ Pro útěk z domu se rozhodla tmavovlasá dívka z Grygova, odkud zmizela v noci na pondělí. A protože o ni její blízcí neměli žádné informace, vyhlásila po ní pátrání policie. Ještě v pondělí večer se dívka vrátila domů.

Čtrnáctiletá dívka z Grygova v pondělí mezi jednou a druhou hodinou v noci utekla z domu a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. 

"Pohřešovaná je vysoká mezi 165 – 170 centimetrů, má dlouhé tmavé vlasy a hnědé oči. Vyhlíží zřejmě starší, než je její skutečný věk, tedy zdánlivě na 18let. Bližší informace k popisu její aktuálního oblečení nemáme k dispozici," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

Policie proto žádala o pomoc a v hledání byla úspěšná. "Nezletilá se navrátila v pořádku do svého bydliště," uvedl před půl desátou večer policejní mluvčí Petr Piňos.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: