Cyklista v Olomouci srazil na chodníku pětiletou dívku, pak od nehody ujel



 16. 06. 2017

Neznámý cyklista se neohroženě vydal na chodník, po kterém šla pětiletá dívka. Kolař ji v Bendlově ulici u restaurace srazil a z místa nehody odjel. Nyní po něm pátrají policisté.

Kolař dívku srazil ve čtvrtek 15. června kolem půl sedmé večer v Bendlově ulici v Olomouci. Policisté po cyklistovi stále pátrají, neboť po nehodě od nehody ujel. 

"Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný cyklista jel po ulici Bendlově ve směru od ulice Libušiny směrem k restauraci. Přejel na chodník po pravé straně a při tom narazil do nezletilé chodkyně, kterou zranil," řekla mluvčí policistů Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

Svědci neznámého cyklistu popsali, ale policistům se ho nepodařilo najít. "Jedná se o mladého muže ve věku kolem 25 let, má krátké černé vlasy s ofinou, vyholené boky. Na sobě měl černé triko, černé trekové kalhoty s kapsami, na pravé ruce tetování a na pravé holeni a lýtku měl velkou starší odřeninu. Jel na horském jízdním kole černo modré barvy," uvedla mluvčí.

Policisté žádají svědky o pomoc. "Lidé, kteří by měli k případu bližší informace prosíme, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 572," dodala mluvčí.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: