VIDEO: Stačil okamžik a zloděj ukradl zákaznici kabelku s několika tisíci korun



 14. 07. 2017

Večerní návštěva olomouckého supermarketu se pořádně prodražila zákaznici, která si na nákupy vzala i kabelku a s ní hotovost ve výši 13,5 tisíce korun. Když kabelku odložila, zmocnil se jí zloděj. Toho zachytily kamery a nyní po něm pátrá policie.

Krádež se odehrála v olomouckém supermarketu ve čtvrtek 22. června večer. Zatím neznámý zloděj si tam přišel na docela slušný obnos.

"V jednom z olomouckých nákupních center využil nepozornosti jedné z návštěvnic obchodního centra a z její kabelky, kterou měla odloženou, odcizil peněženku, která obsahovala 13 500 korun, technický průkaz auta, zelenou kartu, průkaz zdravotní pojišťovny, občanský průkaz, řidičský průkaz i platební kartu," uvedl policejní mluvčí Petr Piňos s tím, že okradené tak vznikla škoda celkem za 14 700 korun.

Policisté po zlodějovi nyní pátrají a uveřejnili proto i záběry z kamer, které zloděje zachytili. 

"Pokud by někdo muže z kamerového záznamu poznal, případně by disponoval bližšími informacemi, které by přispěly ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktuje olomoucké kriminalisty na telefonu 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," vyzval mluvčí policie.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: