FOTO: V Olomouci se střetlo auto s kamionem. Zraněný řidič fiatu nadýchal




Ke střetu osobního auta a dodávky vyjížděli dopravní policisté v pondělí večer na křižovatce Rolsberské a Tovární ulice v Olomouci. Šestačtyřicetiletý řidič fiatu před nehodou usedl za volant, i když pil alkohol.

Šestačtyřicetiletý šofér Fiatu Marea jel ve směru od Lipenské ulice a odbočoval vlevo k Rolsberské ulici, když se v křižovatce střetl bočně s náklaďákem, který vezl i návěs. S ním měl namířeno 66letý řidič od Tovární do Lipenské ulice.

Policisté dali řidičům dýchnout.  "U řidiče nákladního vozidla byla zkouška negativní, u řidiče osobního vozidla byla pozitivní a policisté mu naměřili kolem 0,5‰ alkoholu v dechu," uvedla mluvčí policie v Olomouckém kraji Irena Urbánková.

Nehoda přivodila zranění řidiči osobáku a také šdodu na vozech a obrubníku celkem za 102 tísíc korun. "Kdo za nehodu může, ještě policie vyšetřuje," doplnila mluvčí.

 

   


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: