Návštěva baru v Olomouci se prodražila. Host přišel o peněženku, měl v ní 45 tisíc



 07. 08. 2017

Sobotní návštěva jednoho z olomouckých barů se nevyplatila třiačtyřicetiletému muži. Ten se mezi lidi vydal i s objemnou peněženkou, v níž kromě dvou platebních karet ukrýval i 45 tisíc korun v hotovosti. O peněženku ho v baru připravil někdo z dalších hostů. O víkendu se však kradlo ve vícero olomouckých barech.

Vyrazit do víru nočního života se v sobotu nad ránem nevyplatilo třiačtyřicetiletému muži. V noci z pátku na sobotu navštívil bar na Nových sadech.

Tam si jej někdy v rozmezí od půl druhé do ranních hodin vyhlédl další z hostů a zaměřil se na lákavou kořist - peněženku s tučnou hotovostí a dvěma platebními kartami. Tu v příhodném okamžiku sebral. 

"Poškozený v ní kromě osobních dokladů a dvou platebních karet měl i 45 tisíc korun. Pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dva roky za mřížemi," uvedla mluvčí policie v Olomouckém kraji Irena Urbánková.

A nebyl to jediný bar, kde v Olomouci o víkendu řádili zloději. Čtyřiadvacetiletý mladík přišel v jednom z barů v centru Olomouce o mobil a peněženku, ve které měl dva tisíce. "Peněženku později našel odhozenou v uvedeném baru, ale už bez peněz," dodala mluvčí policie.

V noci na neděli pak zloděj rovněž v jednom z olomouckých barů v centru hanácké metropole okradl nicnetušící devatenáctiletou dívku. Přišla o IPhone, který nechala volně odložený na jednom ze stolků. Škodu vyčíslila na 12 tisíc korun. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: