Zloděj v olomoucké restauraci vypáčil trezor, odnesl si z něj přes 150 tisíc i stravenky



 08. 08. 2017

K tučnému lupu se dostal zatím neznámý zloděj v Olomouci, když si vyhlédl jednu z restaurací a v ní ukrytý trezor. Z něj si po vypáčení odnesl 150 tisíc a stravenky, na cestu přibral i nějaký ten alkohol.

Restauraci v Olomouci si zatím neznámý zloděj vyhlédl v neděli nebo pondělí. Jeho cíl byl jasný - zmocnit se obsahu uzamčeného trezoru. Nejprve se vytrénoval na vstupních dveřích do uzamčené restaurace. Pak nastoupila těžší discíplína . Vypáčit trezor. Ani to však neznámému zločinci nedělalo problém. 

Ze sejfu pak vybral přes 150 tisíc korun v hotovosti a také stravenky za dvacet tisíc. Na cestu pak přibral z restaurace i sedm lahví alkoholu. 

"Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 183 tisíc korun," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urvánková. Dalších asi deset tisíc korun škody za sebou zloděj zanechal na poškození jak dveří tak trezoru.

Pokud se policistům podaří chmatáka dopadnout, hrozí mu až pět let za mřížemi.

V poslední době to v Olomouci není první případ vykradení trezoru. podobný obsah si neznámý lapka odnesl nedávno i z provozovny v centru Olomouce (o tom jsme psali zde). 

ČTĚTE TAKÉ: Vylomil mříže i dveře, ukradl trezor a stravenky. Škoda je přes 150 tisíc


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: