VIDEO: Z bankomatu v Olomouci vybral přes osm tisíc, karta byla kradená



 11. 08. 2017

Ztráta kabelky vyšla draho jednapadesátiletou ženu. Zatím neznámý lupič následně vybral v jednom z olomouckých bankomatů z ukořistěné platební karty přes osm tisíc korun. Zachytila ho však kamera a hledá ho policie.

O svou kabelku přišla jednapadesátiletá žena ve středu 7. června ráno, někde na trase z hlavního vlakového nádraží Jeremenkovou ulicí, když ji nesla v kabelce zavěšené přes rameno. Žena však přišla o víc, než jen kabelku, peněženku a doklady. 

"Policisté zjistili, že neznámý muž provedl ještě téhož dne prostřednictvím jednoho z olomouckých bankomatů na odcizenou platební kartu neoprávněný výběr a z účtu poškozené vybral částku 8 200 korun," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

Zloději, kterému v případě dopadení hrozí až dva roky za mřížemi, zachytila kamera u bankomatu, které policie v pátek uveřejnila. "Pokud by někdo muže z přiložených fotografií nebo videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," vyzvala mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: