V olomouckém baru zbil kopanci i pěstmi mladšího bratra, pak ničil zahrádku



 21. 08. 2017

Opilý čtyřicetiletý muž se v olomouckém baru pohádal se svým mladším bratrem, kterého poté napadl. Uštědřil mu kopanec do hlavy i několik ran pěstí. Když mladší bratr zůstal ležet bezvládně na zemi, chtěl ho ještě udeřit židlí z masivního dřeva. Tomu zabránil další z hostů baru. Muž však běsnil i nadále a zdemoloval zahrádku podniku.

Popíjení v jednom z olomouckých barů se v neděli v podvečer zvrtlo v hádku dvou bratrů. Spor nezůstal jen u slov, když rozčilený čtyřicetiletý muž napadl svého mladšího bratra kopancem do hlavy a údery pěstí. 

"Po jedné z utržených ran zůstal napadený bezvládně ležet na zemi. Toho útočník využil, vzal židli z masivního dřeva, kterou chtěl bratra udeřit. Útoku včas zabránil jeden z hostů baru," uvedl mluvčí policistů Olomouckého kraje Petr Piňos.

Ani pak se však čtyřicetiletý výtržník neuklidnil a obrátil svou agresi vůči vybavení venkovní zahrádky, kde začal házet židlemi a sklem, přičemž rozbil sklenice, popelník a také jednu dřevěnou židli.

Přivolaní policisté rváče zadrželi a po lékařském vyšetření zamířil do policejní cely a výtržníkovi nyní hrozí až tři roky pobytu ve vězení.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: