Neshodli se na výchově dětí. Tak muž na návštěvě udeřil druhého půllitrem



 12. 09. 2017

Spor o výchovu dětí vygradoval v Olomouci ve fyzické napadení. A to když třiatřicetiletý muž na návštěvě nesouhlasil s názory na výchovu dětí o pět let staršího muže, vzal do ruky pivní půllitr a udeřil ho do hlavy. Teď mu hrozí až tři roky.

Víkendová návštěva nedopadla v jednom z bytů v Nešporově ulici v Olmouci asi úplně podle představ, když se tam do sebe pustili třiatřicetiletý a o pět let starší muž. 

Nejprve slovně, když se nemohli shodnout na výchově dětí. A když došly argumenty, přišlo na řadu i násilí. 

"Mladší muž neudržel nervy na uzdě a v bytě, kde byl na návštěvě, na poškozeného zaútočil sklenicí od piva. Jednou ranou ho zranil na hlavě a způsobil mu zranění, které si musel nechat ošetřit ve Fakultní nemocnici Olomouc," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Miluše Zajícová.

A útočníkovi nyní hrozí problémy se zákonem. Policie ho podezřívá z ublížení na zdraví, za což mu hrozí vězení od půl roku do tří let.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: