Olomouc skolila doma pražskou Duklu. Ta ani jednou nevystřelila na bránu




Sigma má další zářez. Na kontě má zatím pouze jednu prohru v Plzni. V sobotní zatažený den překonala i Duklu Praha, a to 3:0.

Olomouc byla dominující stranou většinu zápasu. Jakub Plšek její sílu potvrdil dvěma góly. Poprvé využil centr od Sladkého, podruhé sice Filip Rada hlavičku vychytal, ale následnou dorážku už neměl – 2:0.

Dukla se domácím spíše bránila, než aktivně útočila. Znát to bylo i na pokusech o gól. Na bránu nevystřelila ani jednou.

Opět mohl na zápisových listinách zářit Plšek. Ten svůj hattrick nedokonal. O třetí branku se ze dvaceti metrů pokusil Šimon Falta. Trefil pouze levou tyč.

Martin Sladký ale třetí olomoucký gól přece jen zařídil. Byl to jeho první gól v lize, a to dokonce ze dvaadvaceti metrů přímo do šibenice – 3:0.

Sigma Olomouc byla jednoznačným vítězem dalšího zápasu HET ligy. Pražská Dukla nevystřelila za celý zápas ani jednou na branku a padla v Olomouci 3:0.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: