Mladík se chtěl prát před služebnou strážníků, pak nadýchal dvě promile




Rozlícený dvacetiletý mladík přímo před služebnou městské policie v Olomouci napadal staršího muže. K uklidnění se neměl ani po výzvách strážníků, proto museli použít donucovací prostředky. Pak mladý rváč nadýchal přes dvě promile.

V noci z neděle na pondělí se pustil dvacetiletý mladík do staršího soka přímo před služebnou městské policie v Olomouci. Půl hodiny před půlnocí tam strážníci přímo před vstupem do budovy městské policie v Kateřinské ulici byli svědky toho, jak mladší z dvojice fyzicky napadal toho staršího.

"I po zásahu strážníků byl dvacetiletý mladík neustále agresivní, nereagoval na zákonnou výzvu k upuštění od protiprávního jednání, a proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky k jeho zklidnění," uvedl mluvčí oélomouckých strážníků Petr Čunderle.

Mladík, posilněný alkoholem, si všam nedal říct a stále kladl odpor a hlídku vulgárně urážel.

"Vzhledem ke své opilosti byl následně převezen na protialkoholní a záchytnou stanici, kde mu byla zjištěna hodnota přes dvě promile alkoholu v dechu," dodal Čunderle.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: