VIDEO: K dívce do bytu přišel cizí muž. Řekl, že hledá práci a zase odešel



 26. 09. 2017

Zvláštní návštěvu měla ve svém bytě čtyřiadvacetiletá dívka v Olomouci. Do bytu jí bez pozvání vstoupil muž mezi pětadvaceti a třiceti lety. Když ho dívka vyzvala, aby z bytu odešel, poslechl. Předtím však ještě tvrdil, že hledá brigádu. Po mladíkovi nyní pátrá policie.

Nezvaného hosta musela vyprovodit z bytu v Olomouci čtyřiadvacetiletá dívka začátkem září. Mladík bez vyzvání přišel v první zářijové úterý kolem sedmnácté hodiny  do odemčeného bytu a prošel až do pokoje, kde se s mladou ženou potkal. 

Pokoj si prohlédl a až na výzvu dívky z bytu odešel, aniž by v pokoji či jinde něco ukradl. Dívce přitom tvrdil, že hledá brigádu.

"Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.  

Policistům se podařilo zajistit videozáznam, který neznámého muže zachytil. "Podle získaného popisu se mělo jednat o muže snědší pleti, ve věku mezi 25 - 30lety, střední postavy, vysokého kolem 175 cm. Na sobě měl modré triko s nápisem přes prsa, modré rifle, modré tenisky a na hlavě kšiltovku s nápisem značky Adidas, rovněž modré barvy," přidala popis hledaného mluvčí policie.

Lidé, kteří hledaného na videu poznají, se mohou obracet na linku 158. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: