VIDEO: Žena zapomněla kabelku u pokladny. Když se pro ni vrátila, byla pryč



 05. 10. 2017

Olomoučtí kriminalisté hledají zloděje, který si přisvojil kabelku v nákupním centru. Tu odložila žena při placení u poklady na zem a zapomněla na ni. Když se pro ni vrátila, byla kabelka pryč.

Mladá žena si odložila svou kabelku na zem, když pokládala zboží na pokladní pás. Po zaplacení odešla i s nákupem, na kabelku však zapomněla. 

Až po chvíli si na kabelku vzpomněla. Vrátila se pro ni, ale ta už tam nebyla. "Žena v kabelce kromě peněženky s platební kartou, osobními doklady, slevovou kartou a 5 100 korunami měla i nabíječku k mobilnímu telefonu, svazek klíčů a taštičku s kosmetikou. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 9 400 korun," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

Kabelku pak náhodný nálezce odevzdal na obecní úřad v místě bydliště ženy, která o ni přišla. Peníze v ní však už nebyly. Tomu, kdo kabelku ukradl, tak hrozí až dva roky vězení. 

Případ se odehrál 21. srpna krátce před půl deváté večer a zloděje zachytily kamery.

"Pokud by někdo muže, zachyceného na záznamu nebo fotografiích poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci policistům zjistit jeho totožnost, ať prosím kontaktuje policisty," dodala mluvčí policie s tím, že svědci mohou využít bezplatnou linku 158.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: