FOTO: Silný vítr komplikoval dopravu, v Olomouci spadl strom na zaparkované auto




Popadané větve a stromy komplikovaly od čtvrtečního večera dopravu v Olomouckém kraji. Silný vítr zanechal škody nejvíce na Šumpersku a Olomoucku, kde vítr shodil strom na zaparkovaný vůz.

K více než čtyřiceti událostem museli vyjhíždět hasiči od čtvrteční sedmé hodiny večer v souvislosti se silným větrem.

"Jedná se v drtivé většině o spadené stromy na komunikacích či železničních tratích. V několika případech došlo k pádu stromů na dráty elektrického vedení či jejich utržení," uvedl mluvčí hasičů v Olomouckém kraji Zdeněk Hošák.

 V Olomouci spadl strom ve Vídeňské ulici na zaparkované auto. Na železnici vznikly komplikace z důvodu několika spadlých stromů u Starého Města na Šumpersku. Ve Šternberku zase silný vítr urval oplachtování z ocelkovém přístřešku.

"Většina zásahu se odehrává na Šumpersku a dále na Olomoucku, několik výjezdů jsme již zaznamenali na Jesenicku," dodal mluvčí hasičů.

Silný vítr nadělal škody také v Libereckém, či Moravskoslezském kraji (o tom více zde).  


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: