Senioři rozhýbou svá těla. Výstaviště Flora se promění v taneční parket




Taneční zábava není v současné době pouze záležitost mladých lidí, v Olomouci na Výstavišti Flora si do rytmu hudby zatančí na tradiční veselici senioři. K tanci lidem zahraje osmnáctičlenný orchestr New Street Band, ovšem tanečníci se dočkají i dětského vystoupení a Pole Dancu u tyče.

Pavilon A Výstaviště Flora zaplní v úterý 21. listopadu senioři. Hodinu po poledni začne tradiční taneční veselice, kterou tento podzim odlišuje doprovodný program.

„Součástí programu bude vystoupení dětí s flétnami a zajímavé exhibiční vystoupení Pole Dance u tyče. V jednání je možnost vystoupení na kruzích, které by byly zavěšeny ze stropu pavilonu A,“ uvedl náměstek primátora Ladislav Šnevajs.

Podle Šnevajse je ples velmi oblíbený, účastní se ho členové všech dvaceti městských klubů seniorů, ale i příbuzní a známí.

„Kapacita činí 640 míst, 450 je již na veselici prodáno. Zbývající jsou k mání na odboru sociálních věcí Magistrátu města Olomouce ve Štursově ulici v kanceláři 321 během úředních hodin,“ dodal Šnevajs.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: