Olomoucké školáky čeká cesta do pravěku, uvidí i mamuta v životní velikosti




Na zpestření výuky se těší olomoučtí školáci. Netradičně se v první prosincové pondělí podívají do pravěku v Základní škole Stupkova. Žáci uvidí kromě dalších exponátů i mamuta v životní velikosti.

O tom, jak velký byl mamut, kterého naší dávní předkové lovili, si budou moci udělat v první prosincové pondělí všichni žáci olomoucké základní školy Stupkova. 

Dávné zvíře uvidí v životní velikosti při své exkurzi do pravěku. Akce pod záštitou ministerstve školství se zúčastní všichni žáci školy.

"Se způsobem života v dávné minulosti se budou děti seznamovat zábavnou a efektivní formou. Vystavené exponáty budou mít možnost si osahat, vyfotit a taky zkusit vyrobit například pravěkou mouku," nastínila mluvčí olomoucké radnice Radka Štědrá.

Během prosince a ledna pak bude v Olomouckém kraji připraven pro školáky i další výukový program – Historické osobnosti, které podobnou formou představí velikány dějin. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: