Při noční nehodě v Olomouci zemřela mladá spolujezdkyně, auto po nárazu vzplálo



 08. 12. 2017

Tragická dopravní nehoda se odehrála v noci na pátek v Olomouci, když se auto ve Wolkerově ulici po nárazu do sloupu osvětlení ocitlo v plamenech. Mladá dívka v autě nehodu nepřežila.

Život spolujezdkyně si vyžádala noční nehoda s následným požárem auta ve Wolkerově ulici v Olomouci. "Požár uhasil před příjezdem hasičů kolemjedoucí řidič ručním hasicím přístrojem, hasiči pak vozidlo zkontrolovali a dohasili," řekla mluvčí hasičů Olomouckého kraje Vladimíra Hacsiková. 

"Z prvotního šetření vyplývá, že osobní vozidlo Mercedes s dvoučlennou osádkou, jedoucí uvedenou ulicí směrem do centra města, z prozatím přesně nezjištěných příčin narazilo do sloupu veřejného osvětlení," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

Mladé dívce, spolujezdkyni v autě, už však nebylo pomoci. Řidič středního věku utrpěl zranění. "Vzhledem k jeho zranění nemohla být u něj provedena orientační dechová zkouška, byl nařízen odběr krve v nemocnici," dodala mluvčí policie.

Havarované auto policisté zajistili k případnému dalšímu zkoumání. "Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a výše vzniklé škody, jsou předmětem dalšího policejního šetření," dodala mluvčí policie.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: