Chcete na chvíli zmizet? Vypařte se do malebného wellness provoněného bylinami a relaxujte za svitu svící




Na chvíli se zastavit a užívat si přítomný okamžik, zavřít oči a relaxovat... Když je toho na vás moc a máte chuť na chvíli zmizet z povrchu zemského, v Rychlebech vás bude hledat málokdo. Přitom je tam tak krásně...

Malebné Wellness Rychleby je ukryté v Javornickém výběžku v Jeseníkách. Pokud si chcete odpočinout od lidí a shonu, v jednom z nejopuštěnějších pohoří v Česku naleznete klid. A odpočinek provoněný bylinami. Dovolte si relaxovat za svitu svící, ať už o samotě nebo s blízkými.

Nabrat síly a vstřebávat vjemy můžete i na relaxační zahradě s ochlazovacím bazénkem a prostornou vířivkou s výhledem na zámek Jánský Vrch.

Samotná vířívá vana zajišťuje relaxační a ozdravný efekt na vaše tělo pomocí působení přírodních zdrojů – vody a vzduchu. Relax v příjemném prostředí za poslechu klidné hudby a svitu svíček vám dopřeje zase odpočívárna a ochlazovna.

Dopřát si ale můžete také třeba hydromasáž v bylinkové koupeli při svíčkách a s relaxační hudbou, tradiční ohřívání těla na vysoké teploty s následným prudkým ochlazováním ve finské sauně, oblíbená je také procedura kneippovy džbery, založená na střídání studené a teplé koupele nohou či turecká parní lázeň.

Užít si můžete také blahodárné působení svazku jehel na biologické aktivní body a zóny - reflexní ljapko zónu. Ubytováni můžete být v jednom ze čtyř komfortních apartmánů

Objednávky a rezervace do wellness centra jsou možné kdykoli během pracovní doby na telefonním čísle +420 727 813 124. Prohlédněte si aktuální ceník všech služeb.


Jsme rekondiční a relaxační centrum. Naší snahou a velkým přáním je, aby od nás klienti odcházeli odpočatí a doslova nabití pozitivní energií.

+420 603 377 130



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: