Jack Sparrow má Olomouci co závidět. Vychutnejte si pravý kubánský rum ve stylovém prostředí




Kdyby Olomouc měla moře, zcela jistě by byla v obležení pirátů. Tak dobře zásobený bar pravým kubánským rumem se totiž jen tak nevidí. Vychutnejte si také atmosféru kubánského Cocktail baru OSA v centru Olomouce.

Už přes dvě dekády Cocktail bar OSA v Olomouci míchá skvělé drinky z pravého kubánského rumu.

Za kvalitu a barmanský um ručí přímo Kubou učarovaný barman, který ve sklepení historického domu v Mahlerově ulici míchá drinky od samého počátku vyhlášeného olomouckého baru.

Když zrovna není na Kubě…

Cocktail bar OSA už od doby svého vzniku v roce 1999 vyhledávají i znalci a nároční zákazníci, kteří hledají kvalitní koktejly, pestrou nabídku rumových specialit i jiných lihovin či neobvyklou italskou kávu a čaje.

Barmani nabízí harmonii chutí, barev a profesionálního barového umění a hlavně vřelé chování a navození atmosféry, ze které se Vám nebude chtít odejít.

Útulné prostředí rozčleněné do několika oddělených prostor vybízí k příjemné relaxaci třeba u pravého kubánského doutníku, všemožných rumů nebo výjimečného Cosmopolitanu. 

Olomouc má tak jediné štěstí, že není na břehu moře, ani oceánu, jinak by ji už piráti z Karibiku dávno museli najít.

Takhle si však v klidu můžete dát pravý nefalšovaný drink po vzoru kubánských receptur. Viva la Cuba!

Otevírací doba: 
pondělí    18–23
úterý        18–24
středa      18–24
čtvrtek     18–24
pátek       18–24
sobota     18–24
neděle    Zavřeno




Cílem Cocktail baru OSA je poskytovat služby náročným zákazníkům, kteří hledají kvalitní koktejly, pestrou nabídku rumových specialit i jiných lihovin...

 Benefit: 5 libovolných koktejlů z nabídky + 1 koktejl v hodnotě 109,- Kč zdarma. Pro držitele Citykarty z kavárny Dieci - při prvním načtení...

608747747




Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: