Ochutnejte hadí maso nebo třeba cvrčky. Soutěžili jsme o vstupenky na Extreme food festival!



V Letním kině Olomouc máte možnost 8. září ochutnat cvrčky, červy, hadí maso nebo něco ostřejšího, například kimchi.

Extreme food festival je pro všechny, kteří chtějí ochutnat exotickou kuchyni, ocenit práci kuchařů, dobrovlníků a pomocníků. Pro všechny bez předsudků k exotické kuchyni.

Pro všechny milovníky novinek a netradičnosti. Pro všechny, kteří si chtějí užít příjemný den. Budete mít možnost podívat se jak se vaří, jak se jednotlivé suroviny upravují a jak správně jídlo nakořenit i naservírovat.

Připravený je také bohatý program, food přednášky, koncerty, taneční vystoupení, cestovatelské přednášky a soutěže. Pro děti zde bude Africký koutek, kde si budou sami moci vytvořit africké umění Tinga - Tinga nebo vyzkoušet africké nástroje a vyrobit si svou vlastní hudební hračku. Na tři desítky prodejních stánků vám nabídnou exotické speciality, ovoce, nápoje a jiné pochoutky.

Portál City.cz ve spolupráci se spolkem Naboso, organizátorem akce, vyhlásil soutěž o pět vstupenek.

Soutěžní otázka zněla: Kolikátý ročník Extreme food festivalu se letos uskuteční?

Správná odpověď byla: Třetí ročník.

Uzávěrka soutěže byla v úterý 4. září o půlnoci. Výherkyněmi se staly: Barbara Poláková, Tereza Gambová, Denisa Cihelková, Aneta Menyhardová a Kateřina Poláková. Výherkyním gratulujeme  a o předání vstupenek je  budeme informovat  e-mailem.

 



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: