Soutěžili jsme o dvě vstupenky na předpremiéru filmu Deadpool 2



Film Deadpool 2 je pokračováním úspěšné filmové série ze světa Marvel. Premiere Cinemas Olomouc uvede v úterý 15. května jeho předpremiéru a vy jste měli možnost vyhrát dvě vstupenky na tento film.

Připravte se na druhý příchod Deadpoola. Možná s ním prožijete okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry.

Zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela stratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou.

Deadpool vyráží také do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství.

Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť ta jedo pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšen neplatí o jeho smyslu pro hodně černý humor a netradiční přístup k superhrdinovským pravidlům fair play.

Portál City.cz ve spolupráci s kinem Premiere Cinemas Olomouc připravil soutěž o dvě vstupenky na předpremieru filmu Deadpool 2.

Soutěžní otázka zněla: Jak se jmenovala civilním jménem postava Deadpoola než se stala známým superhrdinou?

Správná odpověď je: Wade Wilson.

Uzávěrka soutěže byla ve středu 9. května o půlnoci. Výhercem se stal Kamil Bandík. Výherci gratulujeme a informace o převzetí výhry zasíláme e-mailem.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: