Tátova volha slibuje skvělou dámskou jízdu. Hráli jsme o pár vstupenek na předpremiéru!



Předpremiéru nového českého filmu Jiřího Vejdělka Tátova volha promítá v úterý 27. února olomoucké multikino CineStar. A můžete být u toho! Nejen, že už jsou vstupenky v předprodeji, dvě jste mohli získat v soutěži na City.cz zdarma!

Předpremiéru nového českého filmu Jiřího Vejdělka s názvem Tátova volha v olomouckém multikině CineStar uvidí diváci mezi prvními v republice. Dámská jízda slibuje i welcome drink, tombolu a doprovodný program.

Tragikomedie vypráví příběh, kdy matka s dcerou vyrazí  na společnou jízdu za rodinným tajemstvím, přesněji za otcovými milenkami, které představují herečky Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová a Emilia Vašáryová.

A po promítání mohou diváci pobesedovat s hereckou delegací - režisérem Jiřím Vejdělkem a herečkami Eliškou Balzerovou , která ve filmu Tátova volha hraje matku Tatiany Vilhelmové. Ta se olomoucké předpremiéry rovněž zúčastní.

Předpremiéra je plánována na úterý 27. února v 18 hodin. Vstupenky jsou již v předprodeji, dva lístky jste však mohli i vyhrát.

Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí ve slosování správných odpovědí. 

Soutěžní otázka zněla:

Z jakého důvodu se ve filmu Tátova volha vydává matka s dcerou na cesty volhou?  

a) Kvůli nemanželskému synovi
b) Jen tak, z nudy
c) Mají slabost pro veterány

Správná odpověď byla: a) Kvůli nemanželskému synovi

Uzávěrka soutěže byla v pátek 23. února ve 12 hodin. Ze správných odpovědí jsme vylosovali jednoho výherce dvou vstupenek. Výhercem se stala: Yvona Borková

Výherce informujeme o výhře e-mailem. Gratulujeme! 



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: