V Olomouci se poběží na pomoc boji s rakovinou prsu. Soutěžili jsme o vstupenky



V sobotu 13. října se v Olomouci běží již pátý ročník NN Night Run 2018. Italská značka Borotalco je partnerem série těchto večerních běžeckých závodů AVON běh na pomoc boje proti rakovině prsu.

Pátý ročník NN Night Run 2018 přináší běžecké závody pro sportovce i širokou veřejnost ve vybraných osmi městech České republiky. Jednotlivé závody dají účastníkům zažít nejen radost ze sportovního výkonu, ale také atmosféru nočních měst. Závody totiž startují vždy ve večerních hodinách. Start závodu je v 18.15 hodin v Olomouci – Smetanovy sady.

Registrace a výdej startovních balíčků bude probíhat od 14.30 do 17.30 hodin. Do závodu mohou nastoupit jen osoby, kterým je v den závodu 15 let a více. Mladší 15 let mohou startovat pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce

Portál City.cz připravil ve spolupráci se značkou Borotalco bleskovou soutěž o pět vstupenek na olomoucký noční závod AVON běh na pět kilometrů.

Soutěžní otázka zněla: Po jakou dobu poskytují deodoranty Borotalco spolehlivý "deo" účinek?

a) 48 hodin

b) 12 hodin

c) 24 hodin

Správná odpověď je: a) 48 hodin

Uzávěrka soutěže byla ve středu 10. října o půlnoci. Výherci se stali: Filip Secký, Barbora Kutějová, Miroslav Byrtus, Jolana Rozprýmová a Aneta Muchová. Výhercům gratulujene a o způsobu předání vstupenek je budeme informovat e-mailem.


Jsme City.cz - Nejlepší zážitky ve městě. A naší ambicí je usnadnit kvalitním lokálním podnikům život on-line a představit jejich nabídku na jedné on-line...

605 933 807



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: