Olomoucký Garden Food Festival láká milovníky chutí. Soutěžili jsme o vstupenky!



Na olomouckém Garden Food Festivalu se představí na šest desítek vystavovatelů, kteří svým menu jistě osloví i ty nejnáročnější labužníky. Ochutnávat se bude v prostředí druhé největší růžové zahrady v republice. A vy můžete být u toho! Soutěžili jsme o pět párů vstupenek.

Další ročník Garden Food Festivalu je tu. Tentokrát se uskuteční 28. a 29. září. Na sklonku babího léta se návštěvníci mohou těšit na prezentace špičkových restaurací, zajímavých bister a další nevšední koncepty. V programu se objeví finalisté televizní soutěže MasterChef Česko 2019.

Letos se tato špičková gastronomická akce představí v prostředí druhé největší růžové zahrady v republice, na Výstavišti Flora Olomouc. Návštěvníci si kromě skvělého jídla a pití užijí i prostředí, jako třeba příjemnou piknikovou louku, dřevěné rošty pro posezení, brouzdaliště i hřiště pro děti.

Soutěžili jsme o pět párů vstupenek. 

Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku: 

Kolikátý ročník Garden food festivalu se v Olomouci letos uskuteční? 

a) 2. 

b) 8.

c) 5. (správná odpověď). 

Uzávěrka soutěže byla ve středu 25. září ve 12 hodin. Ze správných odpovědí bylo vylosováno pět výherců, každý z nich obdrží dvě vstupenky:

  • Bronislav Ř.
  • Olga Ř.
  • Martina B.
  • Markéta B.
  • Ludmila Z. 

O způsobu převzetí výhry budou výherci informováni e-mailem. 

 


Festival dobrého jídla a pití, který si klade za cíl dlouhodobě ukazovat široké veřejnosti, že v České republice je řada kvalitních restaurací a kuchařů....

603 359 126



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: