Fotbalová reprezentace změří v Olomouci síly s Černou Horou o postup na Euro 2020




Českou fotbalovou reprezentaci fanoušci vzácně uvidí v Olomouci, kde se 10. června odehraje kvalifikační zápas o postup na Euro 2020 s Černou Horou. Ještě předtím však veřejnost potkala fotbalové činitele, kteří stojí za fungováním reprezentačního týmu a za pořádáním velkých fotbalových svátků. Stalo se tak díky projektu Univerzita pro sport na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci.

Do zákulisí fotbalové reprezentace nakoukli účastníci dvou přednášek společně s ředitelem oddělení reprezentace Tomášem Patou, s tiskovým mluvčím reprezentace Petrem Šedivým a s kondičním trenérem Pavlem Čvančarou. Akce se konala v úterý 14. května.

Předprodej lístků na červnové kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace proti Bulharsku a Černé Hoře je otevřen. Vstupenky stojí od 290 do 690 korun. Fanoušci jejich nákupem podpoří i projekty nadačního fondu Kapky naděje.

Národní tým přivítá Bulharsko v pátek 7. června v Generali Areně v Praze na Letné a Černou Horu v pondělí 10. června na Andrově stadionu v Olomouci. Předprodej probíhá na internetových stránkách www.vstupenkyfotbal.cz a každý fanoušek si může koupit maximálně šest vstupenek.

Místa na stadionech na Letné i v Olomouci jsou rozdělená do tří cenových kategorií. Nejlevnější vstupenky vyjdou na 290 korun, II. kategorie na 490 korun a nejlepší sedačky na 690 korun. Fanoušci, kteří byli na březnovém zápase proti Brazílii, mohou na nákup uplatnit dvacetiprocentní slevu.

„Už dříve jsme avizovali, že touto slevou chceme poděkovat fanouškům za podporu právě v zápase proti Brazílii. Do Edenu přišlo přes devatenáct tisíc diváků, což byla nejvyšší domácí návštěva za posledních dvacet let. Věřím, že fanoušci ve velkém počtu podpoří reprezentaci i proti Bulharsku a Černé Hoře,“ uvedl předseda Fotbalové asociace České republiky Martin Malík.

Sleva a poděkování za Brazílii

Slevu je možné uplatnit v „nákupním košíku“ po vložení slevového kódu – prvních dvou písmen BU (zápas s Bulharskem), nebo CH (zápas s Černou Horou) + jedenáctimístného čísla vstupenky z utkání proti Brazílii (např. BU12345678900). Pro nákup vstupenek na utkání s Bulharskem: BU (Bulharsko) a zadání 11místného čísla vstupenky (např. BU12345678900). Pro nákup vstupenek na utkání s Černou Horou: CH (Černá Hora) a zadání 11místného čísla vstupenky (např. CH98765432100).

Jeden kód je možné uplatnit na obě vybraná utkání, ale u každého zápasu jen jednou. Slevy se nesčítají.Vozíčkáři můžou na obě utkání objednávat lístky na e-mailu vstupenky@fotbal.cz. Každý fanoušek zároveň nákupem vstupenky pomůže potřebným. Česká fotbalová reprezentace podpoří po každém domácím zápase některý z projektů nadačního fondu Kapky naděje – čím víc lidí přijde, tím větší částka bude. Už během červnového srazu navíc zástupci týmu navštíví pacienty v pražské Fakultní nemocnici v Motole.

„Jsem rád, že zápasy reprezentace budou pomáhat dobré věci. Nejen proto doufám, že na Letné i v Olomouci bude co nejvíc fanoušků. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. My naše příznivce budeme chtít potěšit dobrými výkony i výsledky. Budou to pro nás možná klíčová utkání celé kvalifikace,“ řekl trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Zápasy fotbalové reprezentace:
7. června: Česko – Bulharsko
10. června: Česko – Černá Hora
7. září: Kosovo – Česko
10. září: Černá Hora – Česko
11. října: Česko – Anglie
14. listopadu: Česko – Kosovo
17. listopadu: Bulharsko – Česko                


Autor: ( red)



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: