FOTO: Hromadná nehoda zastavila provoz na D46 ve směru z Vyškova do Olomouce



 10. 07. 2018

Střet cisterny, autobusu, dodávky a kamionu zablokoval v úterý v podvečer dálnici D46 na 20. kilometru ve směru z Vyškova na Olomouc. Cisterna převážející obilí se po nehodě otočila na bok. Dálnice na Olomouc je zastavená a v místě kolona. Zasahoval i vrtulník záchranářů.

Hasiči k nehodě vyjeli zhruba dvacet minut před šestou hodinou večer. "Cisterna s obilím ležela na boku, autobus blokoval oba jízdní pruhy," uvedla mlučí hasičů Olomouckého kraje Vladimíra Hacsiková.

Při nehodě se zranili dva lidé, na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Za nehodou se vtvořila kolona, hasiči poskytli lidem uvězněným v osobních autech pitnou vodu.

Hasiči byli na místě nehody i před osmou hodinou večer. "Dálnice je v místě nehody uzavřena, policie odklání dopravu na sjezdu na Vranovice - Kelčice na 16. kilometru, informovala Hacsiková.

Na místo dorazily odtahové služby, které budou vozidla vyprošťovat a Správa a údržba silnic Olomouckého kraje, která bude řešit poškozená svodidla a olejový film na povrchu dálnice.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: