FOTO: Náklaďák s dřevěnými briketami se překlopil na zaparkovaná auta




Zřejmě nedostatečně upevněný náklad byl příčinou nehody, kde nákladní vůz po projetí zatáčkou v Olomoucké ulici ve Velké Bystřici skončil na boku. Vůz poškodil čtyři zaparkovaná auta.

Takhle si asi padesátiletý řidič náklaďáku složení dřevěných briket nepředstavoval. Když v úterý s nákladem projížděl k olem půl jedenácté dopoledne Velkou Bystřicí, v zatáčce v Olomoucké ulici se mu mercedes převrátil na bok. 

"Z průběžného šetření vyplývá, že řidič si pravděpodobně řádně nezabezpečil převážený náklad, který se mu při průjezdu pravotočivou zatáčkou sesunul do strany," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

Vůz se převrátil na pravou stranu a narazil do čtyř zaparkovaných aut. Poničil hyundai terracan, škodu octavii, opel astra a suzuki. Nehoda e obešla bez zranění.

Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Škoda byla předběžně vyčíslena na 105 tisíc korun a řidič nafasoval i pokutu. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: