VIDEO: Klus, Vypsaná Fixa či Emma Smetana. Mohelnice přivítá festival Fingers Up




Málo peněz za hodně muziky. Tímto sloganem se chtějí nadneseně prezentovat organizátoři mohelnického festivalu Fingers Up. Na ten dorazí mainstreamové i alternativní kapely.

Netradiční festival. Takový má být mohelnický Fingers Up. Nebude totiž jen o hudbě. Pro návštěvníky jsou připraveny i workshopy či přednášky, speciální menu v gastrozóně a bazén. Ten v parnu přijde vhod.

Tomáš Klus, Vypsaná Fixa, Sto zvířat, Prago union, Emma Smetana. To jsou jména hvězd, která zná snad každý v České republice. Spolu s nimi také domácí No Distance Paradise či Trocha klidu.

„Pro návštěvníky připravujeme i jiné a na festivalu možná trochu netradiční zážitky. Představí se Jiří Čeloud, který na ručně poháněném kole, handbiku, projel s kamarády řadu zemí. O cestování povypráví také Hana Machalová či Tomáš Poláček, jenž autostopem projel svět,“ popisovala mluvčí projektu Monika Valentová.

U stánku olomouckého TyfloCentra budou moct lidé skládat speciální hmatové pexeso, projít se s bílou holí či zakoupit plavky na podporu nevidomých.

Zvláštní chuťové zážitky budou na návštěvníky čekat v GastroZóně. Pro ty, kteří se radši chtějí zchladit, bude připraven bazén.

Dvoudenní vstupenky na akci stojí 590 korun, s ubytováním ve stanovém kempu přijdou na 840 korun. Organizátoři mají připraveny i slevy například pro držitele studentských ISIC karet. Zároveň upozorňují na včasný nákup vstupenek. Jejich cena bude na místě o sto korun vyšší.

Akce odstartuje v pátek 29. června v Morava kempu Mohelnice. Skončí v sobotu 30. června. 

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: