FOTO: Nedaleko Olomouce shořel vůz na LPG, řidič vyvázl bez zranění



 16. 08. 2017

Plameny zachvátily auto s pohonem na LPG na cestě u obce Vrbátky na Prostějovsku. K požáru osobního vozu vyjížděli olomoučtí hasiči s kolegy z Prostějova i okolí. Plameny přeskočily i na strniště.

Vůz poháněný LPG se vznítil ve středu před polednem na silnici nedaleko Vrbátek na Prostějovsku. "Za jízdy vůz začal doutnat, řidič vystoupil a pokoušel se požár uhasit, to se mu nepovedlo," uvedl mluvčí policie Olomouckého kraje Petr Piňos.

K požáru proto vzápětí vyrazili hasiči z Prostějova i Olomouce a také dobrovolní hasiči z Vrahovic, Vrbátek a Dubu nad Moravou. K požáru je vedl už z dálky stoupající hustý černý dým.

Po příjezdu hasičů už bylo auto kompletně v plamenech, ty navíc přeskočily i na strniště na poli.

"Požár dostali hasiči pod kontrolu během několika minut po příjezdu," dodala mluvčí hasičů Olomouckého kraje Vladimíra Hacsiková.

Nehoda se obešla bez zranění, řidič ve voze podle mluvčího policie Piňose cestoval sám. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: