Olomouc otevírá stavební sezonu. Výstaviště Flora pořádá veletrh Stavotech



 15. 03. 2018

Tři dny potrvá na olomouckém výstavišti Flora stavební a technický veletrh Stavotech. Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci služeb či výrobků jednotlivých firem.

Symbolické otevření stavební sezony nejen v Olomouckém kraji proběhne také v tomto roce. Od 22. do 24. března hostí výstaviště Flora tradiční veletrh Stavotech. Na něm více než 150 vystavovatelů představí své služby či výrobky.

Na veletrhu budou obsažena všechna odvětví stavebního oboru. Představí se firmy nabízející zdící materiály, střešní krytiny, dřevěná i plastová okna, dveře a parapety či garážová vrata. Chybět nemůže ani prezentace různých druhů izolace nebo domovních čističek odpadních vod.

Připravena bude také sekce vytápění. Krom kotlů a topných těles budou k vidění také například alternativní způsoby vytápění, tedy například pomocí solárních panelů. Aby byla nabídka kompletní, jistě zaujme i nabídka realitních kanceláří či finančního poradenství.

„Neodmyslitelnou součástí veletrhu je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům z oblasti stavebnictví, vytápění, úspor energií, ale také geopatogenním zónám, Feng shui nebo stavění ze slámy. Nebudou chybět informace o dotačních možnostech z programu Nová zelená úsporám 2018 a Dešťovka. Své si zde najdou odborníci i laická veřejnost,“ přiblížil Petr Nasadil z pořádající agentury.

Veletrh bude přístupný od 22. do 24. března. Ve čtvrtek a pátek od 9 do 18 hodin, v sobotu pak od 9 do 17. Vstupné stojí 50 korun, zlevněné 30.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: