Olomoučtí strážníci shání kolegy. V březnu adepty čeká výběrové řízení




Městská policie napříč celou republikou trpí podstavem zaměstnanců. Olomoučtí strážníci se tak rozhodli uspořádat v březnu výběrové řízení na pozici strážník. Hlásit se mohou uchazeči s maturitou.

Zájemci o práci v bezpečnostních složkách by měli zbystřit. Na středu 21. března totiž olomoucká městská policie vypisuje výběrové řízení na pozici strážník. Uskuteční se v sídle strážníků v Kateřinské ulici.

„Případní zájemci o výběrové řízení musí splňovat následující kritéria. Je vyžadován věk od 18 let, státní občanství České republiky, bezúhonnost a spolehlivost, zdravotní způsobilost, ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou, velmi dobrá fyzická kondice. Výhodou pak bude znalost alespoň jednoho cizího jazyka,“ vyjmenovával požadavky tiskový mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Řadu požadavků ale kompenzuje množství nabízených výhod, kam patří například pracovní poměr na dobu neurčitou, pětitýdenní dovolená, příspěvek na penzijní připojištění či půjčky na překlenutí tíživých sociálních situací. To je jen výběr z nabízených benefitů.

Bližší informace poskytují strážníci buď na e-mailu prijem.podani@mp-olomouc.cz nebo na telefonním čísle 585 209 500.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: