Opilecké řádění v Olomouci: Kontejner přistál na zaparkovaném autě



 23. 07. 2018

Kontejner na kapotě osobního auta byl výsledkem řádění dvaačtyřicetiletého muže v Olomouci. Teď mu hrozí až dva roky ve vězení.

Dvaačtyřicetiletý muž v alkoholovém opojení měl nad ránem cestu olomouckou částí Nová ulice, když ho popadl vztek, který se rozhodl vybít na kontejneru a zaparkovaném autě. 
 
Plastový, 240litrový kontejner uchopil a hodil jej na zaparkovanou octavii. Toho si všiml svědek, který zavolala na linku 158. 

"Přivolaní policisté muže zpacifikovali. Provedli u něj také orientační dechovou zkoušku a naměřili mu přes jedno promile alkoholu v dechu," informovala o pátečním případu v pondělí dopoledne mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

"Škodu policisté odhadli předběžně na 8 750 korun – 8 tisíc korun na autě a 750 korun na popelnici. Teď je dvaačtyřicetiletý muž podezřelý z výtržnictví.

"V případě prokázání viny a odsouzení mu za oba trestné činy hrozí až dva roky za mřížemi," dodala mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: