Trik jako od Copperfielda. Hodinky za 14 tisíc se v balíku proměnily ve tři jablka



 13. 07. 2018

Hodinky na 14 tisíc korun si objednal zákazník z Karlových Varů přes internetový portál. Když si však zásilku nevyzvedl, vrátil se balík zpět odesílateli. Po cestě v něm ale někdo zaměnil drahé hodinky za tři jablka. Kuriózní případ, kdy někdo zaměnil v zásilce zboží, nyní řeší olomoučtí policisté.

Tak dlouho putovala zásilka od prodejce k zákazníkovi, až se zboží záhadně změnilo z náramkových hodinek na jablka. Zákazník z Karlových Varů si nejprve přes internetový portál objednal jedny náramkové hodinky, které mu prodejce 21. května zaslal. Z Olomouce putovaly v zásilce prostřednictvím přepravní společnosti.

"Kupující si však zásilku nevyzvedl a ta se vrátila do sídla přepravce. Zde byl balíček přelepen a opětovně odeslán do Karlových Varů, kde si jej však ani na druhý pokus zákazník nepřevzal," popsal další sled událostí mluvčí policie Olomouckého kraje Libor Hejtman. 

Nedoručená zásilka se nakonec 9. července vrátila zpět k prodejci, který však po rozbalení balíčku zjistil, že se uvnitř místo náramkových hodinek za téměř 14 tisíc korun nachází tři jablka.

"Zloděj za blíže nezjištěných okolností zásilku rozbalil, odcizil z ní náramkové hodinky, vložil dovnitř jablka, balík přelepil páskou a vrátil odesílateli," dodal mluvčí s tím, že "kouzelníkovi" který se záměny dopustil, hrozí až dva roky za mřížemi.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: