Opilý muž si chtěl na benzínce v Olomouci podřezat žíly, zachránce mu sebral nůž



 11. 07. 2017

K nešťastnému činu se odhodlal v pondělí večer na čerpací stanici v olomoucké Ladově ulici dvaačtyřicetiletý muž. S nožem v ruce měl v úmyslu se pořezat na zápěstí, čehož si všiml svědek, který mu nůž sebral a přivolal strážníky.

K dramatu vyústil pondělní večer v olomoucké Ladově ulici. Dvaačtyřicetiletý muž se tam přibližně o půl desáté večer odhodlal sáhnout si na život podřezáním zápěstí. 

Toho si ale všiml náhodný svědek, který mu nůž sebral a přivolal strážníky. 

"Při následné kontrole dvaačtyřicetiletý muž z obce na Olomoucku strážníkům řekl, že chtěl spáchat sebevraždu," potvrdil mluvčí olomoucké městské policie Petr Čunderle.

Na místo byla přivolána i záchranná služba.

"Vzhledem k tomu, že muž byl pod vlivem alkoholu, následoval po lékařské kontrole převoz na protialkoholní a záchytnou stanici. Zde mu byla naměřena hodnota 3,92 promile alkoholu v dechu," dodal Čunderle s tím, že po vystřízlivění čeká muže vyšetření na psychiatrii.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: