Absolventi olomoucké univerzity vyrazí do Prahy. Čeká je party na Vltavě



 11. 08. 2017

Velkolepá party absolventů Palackého univerzity se odehraje na břehu Vltavy i na lodi. Účastníci mohou zdarma vyjet na kajaku, zahrát si plážový volejbal, poslechnout hudbu nebo se prostě jen bavit a popíjet. Připravena bude speciální loď s vířivkou a barem. Večer zakončí audiovizuální show.

Letošní absolventské setkání Univerzity Palackého (UP) bude v sobotu 12. srpna ve znamení vody a letní pohody na vltavské náplavce.

„Po velmi úspěšném loňském setkání, na které přijely do Olomouce tisíce účastníků jak z České republiky, tak ze zahraničí, jsme letos chtěli připravit něco speciálního,“ řekl prorektor Petr Bilík.

„A protože celá řada našich absolventů vybudovala svoji kariéru v hlavním městě, zvolili jsme populární vltavskou náplavku a neformální party na lodi,“ vysvětlil Bilík, který je hlavním garantem akce.

Organizátoři připravili pro účastníky bohatý program

Bývalí úspěšní studenti se mají skutečně na co těšit.

Hlavní program odstartuje od 13. hodiny na lodi Cargo Gallery. Účastníky přivítá rektor univerzity Jaroslav Miller a až do noci se bude hodně hrát – vystoupí kapely Homebwoyrasta, Sugar a Spice holding company a Hitfakers. Půlnoc bude v podpalubí patřit DJ party.

Kromě lodi nabídne další program Kayak Beach Bar, kde se o hudební pohodu postará studentské internetové rádio UP Air.

„Účastníci si mohou dát drink, zdarma si půjčit kajak nebo se zúčastnit turnaje v plážovém volejbale,“ doplnila hlavní organizátorka setkání Eva Blažková.

Zpestřením bude lodička s vířivkou a barem, která ve večerních hodinách vypluje od železničního mostu pod vyšehradskou skálou a absolventi ji budou mít k dispozici zdarma.

Večer pak vyvrcholí videomappingem.

„Chystáme velké překvapení. Spojíme Vltavu s naší univerzitou a díky hudbě, technice a hře světel vytvoříme magickou vizuální kompozici,“ naznačil Martin Müller z Audiovizuální produkce UP.


Autor: ) (red



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: