VIDEO: Zloděj se proplížil pod barem pro peníze, zatímco druhý zabavil servírku



 03. 10. 2017

Krádež peněz v jedné z olomouckých restaurací vyšetřují policisté. Do podniku přišli dva muži a zatímco jeden z nich zabavil obsluhu restaurace, druhý se po kolenou proplížil pod barem. Z peněženky sebral dva tisíce a pak oba dva zmizeli.

V první zářijové úterý odpoledne přišli do jedné z olomouckých restaurací dva hosté. "Jeden z nich zabavil obsluhu restaurace, která stála v místech, kde není vidět na vstupní dveře a druhý z nich se po kolenou proplížil pod barem," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.  Pak se naklonil směrem k baru a vzal balíček bankovek.

Po skončení hovoru si obsluha baru všimla i druhého z mužů, kterého předtím nebylo vidět ani slyšet. "Ten se jí dotazoval na toalety. Když mu na dotaz odpověděla, oba muži z restaurace odešli. Po jejich odchodu zjistila, že jí z pořadače bankovek zmizely dva tisíce korun," dodala mluvčí policie.

Oba dva muže však zachytily kamery. Na jednom ze záběrů je vidět, že do restaurace vešli společně. Na druhém ze záznamů je zachycen jejich odchod z restaurace. 

"Jednalo se o muže vysoké kolem stoosmdesát centimetrů, ve věku kolem třiceti let. Jeden z nich, který zabavil obsluhu, měl na sobě oblečeny modré rifle, tmavé tričko a modrou kšiltovku. Druhý z nich, který měl odcizit bankovky, měl na sobě šedé kalhoty, tmavé tričko a hnědou kšiltovku," popsala oba dva podezřelé Urbánková.

A policisté by uvítali i informace od lidí, kteří by dva podezřelé poznali. Informace je možné zavolat na linku 158.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: