VIDEO: Policie hledá sprejera, který počmáral fasádu. Zachytily ho kamery



 18. 10. 2017

Zatím neznámého "umělce", který se rozhodl ozdobit fasádu domu v olomoucké ulici Na Vozovce hnědým nápisem, hledá policie. Sprejera zachytily kamery a policie tak žádá o spolupráci při pátrání.

V noci z úterý na středu 4. října se vydal do olomouckých ulic se sprejem v ruce zatám neznámý "umělec". Ten si vyhlédl dům v ulici Na Vozovce a hnědou barvou na jeho fasádu nastříkal nápis. 

"Hnědou barvou nastříkal na zeď nečitelný nápis o velikosti 275 krát 115 centimetrů. Poškozenému společenství vlastníků tak vznikla škoda za předběžně čtyři tisíce korun," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

Zatím neznámého sprejera však zachytila kamera a nyní mu hrozí až rok vězení. 

"Pokud by někdo z kamerového záznamu muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím kontaktuje policisty," vyzvala mluvčí policie. Využít mohou lidé bezplatnou telefonní linky 158 nebo navštívit osobně služebnu policie v Sokolské ulici v Olomouci. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: