VIDEO: Mladík převrátil kontejner. Prý proto, že není spokojen s prací popelářů




Neobvyklým způsobem dal najevo devatenáctiletý mladík svou údajnou nespokojenost s prací popelářů. V Kateřinské ulici v Olomouci převrátil kontejner. Když ho zastavili strážníci, jako důvod uvedl právě svoji nespokojenost.

Nespokojenost s prací popelářů. To byl důvod, přidělat jim práci navíc. Alespoň podle vysvětlení devatenáctiletého mladíka. 

Ten kolem půl třetí v noci na pátek kolem v Kateřinské ulici převrátil kontejner. Pak odešel směrem k Aksamitově ulici. Měl však smůlu, že jeho počínání zachytila kamera a tak ho zanedlouho měli strážníci. 

"Devatenáctiletý mladík k celé věci uvedl, že je nespokojený s prací technických služeb a kontejner převrátil úmyslně, aby popelářům ztížil jejich práci. Celý incident byl na místě pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití vyřešen uložením pokuty příkazem na místě," uvedl mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: