Poctivec nalezl v bankomatu 30 tisíc, peníze odevzdal policii



 04. 12. 2017

O velkém štěstí může hovořit zapomnětlivec, který si v pondělí vybral z jednoho z bankomatů v Olomouci 30 tisíc korun, peníze však nechal v bankomatu a odešel. Peníze však našel osmašedesátiletý muž který je odevzdal na policii.

Možná jako ve snu si přišel osmašedesátiletý muž, když se v pondělí brzy ráno vydal vybrat peníze do jednoho z olomouckých bakomatů. 

Tam na něj čekalo ve výdejním okénku nemalou sumu. Senior však zanechal chladnou hlavu a peníze odnesl na policejní služebnu. 

"Krátce po půl osmé ráno se dostavil na obvodní oddělení Olomouc IV osmašedesátiletý  muž s tím, že téhož dne, kolem sedmé hodiny ráno, nalezl v jednom z bankomatů v Olomouci, nevyzvednutou finanční hotovost ve výši 30 tisíc korun," potvrdila muvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

A peníze se tedy neztratí. "Uvedená finanční částka bude předána příslušné bance, která je majitelem bankomatu," dodala mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: