V Olomouci ve dvou ulicích znovu hořely kontejnery, škoda je za 13 tisíc




Podivnou zábavu si vymyslel na Vánoce zatím neznámý žhář, který ve dvou ulicích podpálil kontejnery na směsný i tříděný odpad. Plastové nádoby požár zcela zničil.

Nejprve žhář v noci na pondělí 25. prosince rozdělal oheň v kontejneru na směsný odpad ve Wolkerově ulici. Ve stejné ulici podpálil také kontejner na papírové kartony.

"Požár oba kontejnery zcela zničil a poškodil také vedle stojící kontejner na plastové obaly," uvedla mluvčí policie v Olomouckém kraji Marie Šafářová.

Pozornosti žháře neušel ani kontejner stojící nedaleko mezi ulicemi Wolkerova a Albertova.

"I tento kontejner obsahující papír byl požárem zcela zničený," dodala mluvčí policie. 

Technické služby škodu předběžně vyčíslily na více jak 13 tisíc korun. Žháři nyní v případě dopadení hrozí až rok vězení. 

Podobný přpad se v Olomouci odehrál i začátkem prosince, kdy žhář podpálil dva kontejnery v Machátově ulici (o případu jsme psali zde). Také v metropoli Hané někdo podpálil zaparkované auto (o tom jsem informovali zde).


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: