Pilu schoval v olomouckém hobby marketu v kočárku. Fígl mu nevyšel



 16. 01. 2018

Docela neobvyklou fintu zkusil na zaměstnance olomouckého hobby marketu muž, kterému se nechtělo platit více než dva tísíce za pilu, kterou si v obchodě vyhlédl. Nenapadlo ho tak schovat pilu v dětském kočárku. Zadržela ho ostraha.

Netradiční způsob jak propašovat přes pokladnu zboží, aniž by za něj musel zaplatit, zkoušel ve čtvrtek v minulém týdnu po půl třetí odpoledne v hobby marketu na Horním lánu jedenatřicetiletý muž.

V obchodním domě si vyhlédl pilu s cenovkou 2300 korun. Ty se mu ale platit nechtělo, tak se pokusil nepozorovaně pilu propašovat přes pokladny ukrytou v kočárku, který měl s sebou. 

"Přímočarou pilu ukryl ve spodní části kočárku S takto uschovaným zbožím muž projel přes pokladnu, ovšem bez zaplacení," uvedl k případu mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Ostraha ale byla bdělá a nepoctvice s kočárem zadržela. "Přivolala strážníky Městské policie Olomouc, kteří celý incident s mužem vyřešili udělením vysoké pokuty" dodal Čunderle. Jak vysoké, se však už nezmínil.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: