FOTO: Dálnici D35 ve směru na Olomouc dopoledne uzavřela nehoda dvou kamionů



 13. 02. 2018

/AKTUALIZOVÁNO 11:55/ Nehoda dvou nákladních aut uzavřela v úterý po šesté hodině ráno dálnici D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc. Nákladní auta blokují jízdní pruhy a dálnice bude pět hodin uzavřena. Před polednem se podařilo dálnici zprůjezdnit.

Nehoda dvou nákladních aut se odehrála krátce po šesté hodině ranní na 239 kilometru dálnice D 35 ve směru z Mohelnice na Olomouc. Nákladní auta zablokovala oba jízdní pruhy. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Zábřehu a dobrovolní hasiči z Mohelnice.

"Řidič nákladního vozu Iveco tam z důvodu poruchy u krajnice odstavil vůz. Další řidič nákladního vozu s přívěsem zřejmě špatně vyhodnotil nastalou dopravní situaci a do odstaveného vozu zezadu narazil. Při nehodě se oba řidiči zranili," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Jiřina Vybíhalová.

"Oba řidiči se podrobili dechové zkoušce, která vyloučila jejich ovlivnění alkoholickými nápoji. Způsobená škoda doposud nebyla vyčíslena," dodala mluvčí policie s tím, že záchranáři řidiče převezli k ošetření do olomoucké fakultní nemocnice. 

Dálnice ve směru na Olomouc byla po celé dopoledne neprůjezdná, havarované vozy blokovaly oba jízdní pruhy a policisté odkláněli dopravu. Provoz na dálnici byl obnoven deset minut po 11 hodině dopoledne. Policie nehodu dál vyšetřuje. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: