VIDEO: Řidič kamionu na dálniční benzínce u Olomouce naboural stojan a ujel



 28. 02. 2018

Vycouvat s kamionem bez újmy bylo nad síly šoféra na čerpací stanici na dálnici D35 nedaleko Olomouce. Při couvání několikrát narazil do stojanu, poničil i opláštění čerpací stanice a pak ujel. Nyní ho hledá policie.

Když se daří, tak se daří. Smolný den měl řidič kamionu, který minulý týden v úterý před třičtvrtě na šest večer přijel na čerpací stanici na 35. kilometru dálnice D35 ve směru na Olomouc. 

"Řidič vjel mezi poslední dva stojany na čerpání pohonných hmot a následně chtěl z tohoto prostoru vycouvat. Tento manévr provedl několikrát a při tomto poškodil stojan číslo 8 vpravo a plechové opláštění sloupu střechy. Došlo k vyhnutí a poškození celé konstrukce stojanu a plechového opláštění sloupu střechy," uvedl mluvčí policie v Olomouckém kraji Libor Hejtman. 

 

Protože pak šofér s náklaďákem odjel, hledá ho nyní policie. "K popisu řidiče se doposud nepodařilo zjistit žádného poznatku," uvedl mluvčí policie s tím, že přijel v bílém nákladním voze značky Scania s modrým návěsem.

"Na straně návěsu byl nápis EURO LEASING a www.euro-leasing.de," doplnil informaci mluvčí. 

A policisté by uvítali jakékoliv informace, vedoucí k nalezení řidiče. "Ty je možné oznámit na linku 158," dodal mluvčí policie Hejtman. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: